Slagerij Diana

Naast de hotelschool opleiding bezit ik als één van de weinigen in België ook een opleiding tot slager-spekslager!!  Uiteraard ben ik hier zéér fier op en laat ik u van mijn jarenlange ervaring graag meegenieten.

Het vormt een unieke combinatie die leidt tot eerlijke en tal van huisbereidingen en bovenal versnijdingen van volledige karkassen.  Er komen dus géén voorverpakte stukken binnen.  Op deze manier kunnen we u een eerlijk en zeer respectvol product bieden die we kennen van de wei tot op het bord.  Bovendien geniet u op deze manier van scherpe prijzen voor topproducten!  Als dit geen échte meerwaarde is.

 

 

Dagelijks vers rundvlees van eigen familie boerderij

Vers kalfsvlees

gehaktbereidingen

vers gevogelte

Iers lamsvlees

Gerijpt/dry aged vlees in cote a l’os alsook in entrecote en Rib eye

In huis bereide charcuterie en hammen

Ruim gamma aan Franse kazen

Dagschotels zowel met vis of met vlees, verse soepen, desserts

Feestfolder gans het jaar door!

 

Gesloten op Donderdag

25 december, 1 en 2 januari  (op 25dec en 1jan wel open voor afhaal feestmenu’s van 9.00 tot 11.30)

 

openingsuren:

ma    07.00 tot 13.00 – 14.00 tot 19.00

di      07.00 tot 13.00 – 14.00 tot 18.00

woe  07.00 tot 13.00 – 14.00 tot 19.00

do    gesloten

vrij   07.00 tot 13.00 – 14.00 tot 19.00

zat   07.00 tot 13.00 – 14.00 tot 18.00

zon 08.00 tot 13.00 – 16.30 tot 19.00

 

Kapellestraat 19

8720 Wakken

Tel: 056/499279

mail: info@cateringtraiteur.be